top of page
Menu_Binnenhof_Dec22-107.jpg

​'t Binnenhof: klanten binden en informeren

SOCIAL MEDIA

 ’t Binnenhof is een brasserie in het hart van Diepenbeek voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt.

We beheren met zorg de social media van 't Binnenhof om hun gerechten, speciale mededelingen en gastvrijheid te delen met een breder publiek en de interactie met hun klanten te versterken.

WEBSITE

We ontwikkelden ook de website, waar bezoekers altijd een actuele menukaart kunnen raadplegen en informatie kunnen vinden over speciale acties of sluitingsdagen.
 

DRUKWERK

Naast onze digitale diensten bieden we ook drukwerk aan. Zo ontwierpen we een menukaart in de vorm van een krantje, dat we regelmatig updaten om seizoensgebonden gerechten te presenteren, en creëerden we gepersonaliseerde cadeaubonnen in de huisstijl. 

 

FLEXIBEL & CONSISTENT
Dankzij onze nauwe samenwerking met 't Binnenhof zijn we in staat om snel te reageren op aanpassingen in de menukaart, waardoor niet alleen de gedrukte menukaarten in de zaak, maar ook de website en social media direct worden bijgewerkt om naadloos aan te sluiten bij de communicatie van het moment. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn en een consistente ervaring te bieden aan klanten, zowel online als offline.
240228 banner binnenhof.png
bottom of page