top of page

Roadtripme: het avontuur spat van het scherm

WEBSITE

​Roadtripme organiseert begeleide 4x4 vakanties en verhuurt een 4x4 met luxe daktent, voor het ultieme avontuur. 

We ontwikkelden een dynamische website waar bezoekers alle praktische informatie kunnen vinden, een overzicht van geplande begeleide reizen kunnen bekijken en eenvoudig hun volgende avontuur kunnen boeken. Met gebruiksvriendelijke navigatie en duidelijke informatie streven we ernaar om het plannen van een reis moeiteloos en plezierig te maken voor hun klanten.

DRUKWERK

Daarnaast hebben we ook het bijbehorende visitekaartje ontworpen, dat niet alleen de essentiële contactgegevens van het bedrijf bevat, maar ook het avontuurlijke karakter van hun 4x4 vakanties weerspiegelt, waardoor het een gedenkwaardige kennismaking is voor potentiële klanten.

Roadtripme

Roadtripme

EFFICIËNTE CONTENTCREATIE
Met een scherp oog voor detail en een goed begrip van de behoeften van onze klanten, kunnen we vaak met slechts een half woord een tekst schrijven voor hun website. Klanten hebben de keuze om teksten aan te leveren, informatie te verstrekken via bestaande documenten, of om ons te voorzien van input tijdens een gesprek, waarbij wij de essentiële informatie verzamelen door gerichte vragen te stellen. Ons doel is om de boodschap van onze klanten nauwkeurig te vertalen naar effectieve en overtuigende content die hun online aanwezigheid versterkt.
240228 banner roadtripme.png
bottom of page