top of page
Hermos_socials-189.jpg

​​Hermos Transport: video, socials en meer

VIDEO

​​Hermos Transport focust zich sinds 1983 op de distributie (dag en nacht) en wegtransporten binnen B, NL, LUX en D voor zijn Limburgse klanten. 

In de bedrijfsfilm die we voor Hermos maakten, wordt hun unieke verhaal en bedrijfscultuur op dynamische wijze belicht. Hierdoor wordt hun merkidentiteit versterkt en laten we een blijvende indruk achter bij hun publiek.

Ook maakten we een
wervingsvideo om potentiële kandidaten aan te trekken , waarbij we enerzijds de functie toelichten en anderzijds tonen wat Hermos aantrekkelijk maakt als werkgever.

Daarnaast ontwikkelden we een
virtuele rondleiding, waardoor potentiële klanten en partners een levensechte ervaring krijgen van hun faciliteiten en ruimtes.  

SOCIAL MEDIA

We zorgen voor een actieve aanwezigheid op sociale media platforms zoals Facebook en LinkedIn, waarbij we boeiende content delen om hun merk te versterken en betrokkenheid bij hun doelgroep te vergroten. 

Hermos
MAILING
Voor het 40-jarig jubileum van Hermos lanceerden we een gepersonaliseerde mailingcampagne, waarbij genodigden op een unieke en feestelijke wijze werden uitgenodigd om deel te nemen aan het jubileumfeest. Hierbij hebben we een speciale tijdelijke website gecreëerd die alle praktische informatie verzamelde, inclusief links om aan een goed doel te schenken en een handig inschrijvingsformulier voor een naadloze registratie.
DRUKWERK
We ontwierpen een documentmapje van hoogwaardige kwaliteit, met een elegant ontwerp dat perfect past binnen hun huisstijl en met ruimte voor een visitekaartje voor een professionele presentatie.
GOOGLE ADS
We beheren  de Google Ads-campagnes van Hermos, waardoor ze een optimaal rendement behalen uit hun advertentiebudgetten door middel van strategische targeting, optimalisatie en rapportage. Met doelgerichte advertenties en continue monitoring streven we ernaar om hun online zichtbaarheid te vergroten en waardevol verkeer naar hun website te leiden.
bottom of page