top of page
Jessie Otten-18.jpg

Met Liefde Gedragen: warmte en professionaliteit, offline èn online

WEBSITE

​Met Liefde Gedragen is een vroedvrouwenpraktijk die ouders vanaf de zwangerschap tot het eerste levensjaar van de baby begeleidt. Dit door correcte informatie en advies te geven, persoonlijke zorg aan te bieden en een luisterend oor te zijn.

We ontwikkelden een professionele website die hun diensten en benadering van zorg duidelijk communiceert, zodat potentiële klanten zich gemakkelijk kunnen informeren en contact kunnen opnemen.

Met een
gebruiksvriendelijk ontwerp en doordachte inhoud streven we ernaar om een warme en geruststellende online omgeving te creëren die de waarden van de praktijk weerspiegelt.

DRUKWERK

We hebben ook het ontwerp verzorgd voor de visitekaartjes, cadeaubonnen en een informatieve folder, waardoor ze een consistente en professionele uitstraling behouden in al hun communicatiematerialen. 

240228 banner met liefde gedragen.png
DE  JUISTE TOON ZETTEN
Bij ons staat niet alleen de nauwkeurigheid van de inhoud op de website en in drukwerk centraal, maar ook het overbrengen van de juiste sfeer, waardoor lezers zich aangesproken voelen en enthousiast worden om met onze klant samen te werken. We streven ernaar om dit doel in samenwerking met onze klanten te bereiken, waarbij we hun visie en merkidentiteit tot leven brengen in elke tekst en ontwerp.
bottom of page