top of page
240209 eepos website cut.png

​Het Eepos: mensen & waarden stralen in huisstijl en op website

HUISSTIJL

​Het Eepos wil een verschil maken in de levenskwaliteit van mensen met een beperking door ieders talenten te waarderen en zoveel mogelijk te integreren in de samenleving. 

Het Eepos_logo FC.png

In nauwe samenwerking met onze vaste partner, Hanne Sterckx, hebben we een inspirerende huisstijl ontwikkeld die de warme sfeer en de kernwaarden van de organisatie weerspiegelt. 

WEBSITE

Met die identiteit als leidraad hebben we vervolgens een online platform gecreëerd dat niet alleen functioneel is, maar ook een verlengstuk vormt van de warme en gastvrije omgeving die het Eepos fysiek biedt. De website is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid, zodat bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Of het nu gaat om praktische informatie voor degenen die begeleiding zoeken, of om een atmosfeer te ervaren, de website biedt een naadloze gebruikerservaring.

Bovendien hebben we extra aandacht besteed aan het betrekken van potentiële partners bij hun missie. Door middel van heldere navigatie en doelgerichte inhoud hebben we ervoor gezorgd dat geïnteresseerde partijen snel en eenvoudig kunnen begrijpen wie het Eepos is en hoe ze betrokken kunnen raken.


Het resultaat is een website die niet alleen informeert, maar ook inspireert en activeert, waardoor we de impact van Het Eepos kunnen vergroten en hun missie kunnen versterken.

240228 banner EEPOS.png
TRANSPARANTIE & SAMENWERKING
In het traject met Het Eepos hebben we vanaf het begin gestreefd naar een nauwe samenwerking tussen alle betrokken partijen. Gezien het doel van de website vonden zowel het Eepos als ook wijzelf transparantie en een juist begrip van de waarden en missie en ook de praktische details heel belangrijk. Deze aanpak resulteerde in een effectieve communicatiestrategie. Iedereen tevreden!
bottom of page