top of page
Computerscherm close-up

Je eigen website?

Een website is nog steeds het medium bij uitstek om informatie over je producten of diensten ter beschikking te stellen aan je klanten. Wat een goede website betreft, gaan we voor een unieke aanpak. 

Een website is uiteindelijk een investering die op lange termijn moet opbrengen. Met onze unieke prijsformule maken we deze investering dragelijk, ook voor startende ondernemingen. 
 

191030 Mediatales logo.png

Een goed ontwerp is het halve werk

Vooraleer we starten met het bouwen van jouw website, spreken we duidelijk af wat het doel moet zijn, de stijl en de noodzakelijke onderdelen. Is je website een online visitekaartje voor je bedrijf of verkoop je diensten of producten rechtstreeks aan de klant? Moet er online kunnen afgerekend worden?

Wij kennen alle mogelijkheden en overlopen wat er mogelijk is voor jouw zaak.

Je website moet zo persoonlijk mogelijk zijn

Daarna starten we ook altijd met een professionele fotoshoot. Een deel van de kracht van een goede website is het persoonlijk element. Je fysieke locatie indien mogelijk, producten of de diensten die uitgevoerd worden en jij als ondernemer en/of je team dragen bij tot de beleving van elke bezoeker.

Haalbare prijs

Een website helemaal op maat van je bedrijf betaalt zichzelf, maar MediaTales maakt het je erg makkelijk! Voor een maandelijks bedrag bouwen we niet alleen je website maar blijven we ook ondersteuning bieden voor aanpassingen. 
 
Een betaalbare websitepartner met een persoonlijke service, advies op maat van je onderneming en blijvende ondersteuning? Dat is MediaTales.

Laat het resultaat spreken voor zich

Benieuwd of onze websites effectief goed in hun vel zitten? Neem hieronder een kijkje naar enkele van onze realisaties. 

Website realisaties
bottom of page